Loading...
Kralja Milutina 138, Šabac
Pon - Pet : 09.00 H - 17.00 H
+381 (0)65 865 42 65

300

Zadovoljnih mušterija
Naše mušterije su naša najbolja reklama, bil oda kupuju akumulatore ili off grid solarne sisteme.

200

Urađenih projekata
Pored najsavremenije opreme nudimo i brzu instalaciju solarnih sistema

10

Godina iskustva
Od prodaje akumulatora pa do prodaje i ugradnje solarnih sistema

50

i više Saradnika
Radeći na velikim projektima stekli smo odlične saradnike
O Nama

Prodaja akumulatora, baterija i off-grid solarnih sistema

Akumulator Centar M bavi se prodajom i servisom akumulatora i baterija svih vrsta, prodajom off-grid solarnih sistema i ugradnjom istih. Počeli smo još pre 10 godina prodaju akumulatora i baterija raynih vrsta, da bi vremenom stekli interesovanje za obnovljive izvore energije i u naše polje poslovanja uvrstili i off-grid solarne sistemime.

Kada je reč o akumulatorima proizvodjači koje zastupamo su poznati svetski brendovi poznati po kvalitetu i izdržljivosti: Fiamm, Varta, AutoPart, Optima Battery, Tab battery, Long, LP…. a tu su i domaći brendovi kao: Iron Ultra, Power Max, Magnum, Ciak Starter, Crown…. i mnogi drugi.

Ukoliko želite nezavisan izvor električne energije na pravom ste mestu! Mi se već par godina bavimo prodajom i ugradnjom off-grid solarnih sistema. Ovaj solarni sistem najčešće se koristi u slučajevima kada je distributivna mreža električne energije lokacijski nedostupna krajnjim korisnicima, poput vikendice, kampera, broda. Kod ovakvih sistema upotreba baterija za skladištenje električne energije je obavezna, a naš tim stručnjaka će prilikom pregleda terena dati najbolju preporuku za pozicioniranje ovog sistema.

Akumulator Centar M nalazi se u Šapcu, Kralja Milutina 138 (bivša Štefice Kosijer), gde se nalazi prodaja i servis akumulatora kao i prodaja solarnih sistema za električnu energiju.

Rekli Su

O Nama