Solarni Sistemi Šabac
Akumulator Centar M

Akumulator Centar M je specijalizovana firma koja se bavi prodajom i servisom akumulatora i baterija svih vrsta. Osluškivanjem tržišta osetili smo potrebu kupaca za Akumulator Centrom, gde bi na jednom mestu imali potpunu i profesionalnu uslugu.

Kod nas možete kupiti nov, zameniti i prodati vaš stari akumulator po najboljim cenama, uz obezbedjen servis u garantnom roku.

Proizvodjači koje zastupamo su poznati svetski brendovi poznati po kvalitetu i izdržljivosti: Fiamm, Varta,  AutoPart, Optima Battery, Tab battery, Long, LP…. a tu su i domaći brendovi kao: Iron Ultra, Power Max, Magnum, Ciak Starter, Crown…. i mnogi drugi.

Akumulator Centar M nalazi se u Šapcu, Kralja Milutina 138 (bivša Štefice Kosijer), gde se nalazi prodaja i servis akumulatora kao i prodaja solarnih sistema za električnu energiju.

U nasem asortimanu mozete naci akumulatore,baterije i punjače širokog spektra primene:

*AGM akumulator za vozilo Start-Stop-om

*Putnicki i komercijalni akumulatori

*Teretni akumulatori

*Akumulatori za motocikle i skutere

*Gel stacionarne baterije za UPS, vage, booster….

*Zamena Li-Ion baterija

*Inteligentni punjači

*Punjači sa Bluetooth-om

 ….u stilu unapredjenja usluge i proširenja ponude, a povučeni znanjem o baterijama i punjačima Akumulator Centar M ulazi u svet solarnih sistema i opreme.

Usled velike potražnje solarnih sistema gde baterije i pretvarači imaju ključnu ulogu u sistemu, unapredili smo naše poslovanje sa prodajom i montazom solarnih sistema i opreme.

Elementi solarnih sistema koje mozete naći kod nas su:

*Kompletni solarni setovi Off-grid

*Solarni paneli- mono i polikristalni

*Solarni pretvarači/inverteri

*Regulatori napona

*Vetrenjače

*Oprema za montažu